Prije odlaska u Iphone servis

Kada vaš iPhone ne radi ispravno, prva stvar koju trebate učiniti je sigurnosno kopirati svoje podatke i provjeriti da nije izgubljena nijedna važna informacija. Nazovite Apple i pitajte za mogućnost popravka. Nakon toga nazovite neke od neovisnih Iphone servisa pitajte ih iste srtvari i uštedite na razlici u cijeni.Kada vaš iPhone ne radi ispravno, prva stvar koju trebate učiniti je sigurnosno kopirati svoje podatke i provjeriti da nije izgubljena nijedna važna informacija. Zatim nazovite Apple i pitajte za mogućnost popravka vašeg uređaja prije nego što ga pošaljete u njihov centar za popravak. Nakon toga nazovite neke od neovisnih Iphone servisa, pitajte ih iste stvari i uštedite na razlici u cijeni.

Je li vaš telefon pod garancijom?

Ako je pod jamstvom vaša prva opcija je Apple servis no ako nije onda prvo istražite ponude drugih servisa za popravak prije nego što vas zaboli i glava i novčanik.. Ako ste svoj iPhone kupili izravno od Applea, još uvijek je pod jamstvom. Možete ga uzeti i besplatno će ga zamijeniti ili popraviti ako postoji greška proizvođača. Međutim, ako ste svoj telefon kupili negdje drugdje (na primjer na Njuškalu) i otkrili da je pokvaren prije nego što ste ga donijeli Appleu, oni neće moći pokriti zamjenu pod jamstvom čak i ako vam poprave telefon. Provjerite jeste li još uvijek pod jamstvom prije nego što predate svoj iPhone.

Je li stvarno pokvaren?

Ako vam je iPhone ili iPad ispao i postao je težak za korištenje, nemojte još odustati od njega. U većini slučajeva, jednostavno ponovno pokretanje popravit će neispravno sučelje. Pritisnite i držite oba gumba za napajanje uređaja (onaj na vrhu i na dnu) istovremeno dok se na zaslonu ne pojavi klizač za isključivanje. Zatim prijeđite prstom po tom klizaču s lijeva na desno, otpuštajući tek nakon što vidite Appleov logotip. Pokušajte ponovno koristiti telefon ili tablet; ako radi dobro, onda nemojte ići na skupi popravak. Ako ne radi ispravno javite se serviserima.

Kako uštedjeti novac prilikom popravka Iphona?

Način broj jedan da uštedite novac na popravku mobitela je da ne idete preko vašeg mobilnog operatera. Umjesto toga, trebali biste potražiti neovisnog tehničara za popravak telefona koji će obaviti servis isti dan ili barem jamči nekekav rok popravka. Također se pobrinite da su specijalizirani za popravke iPhonea jer danas na tržištu postoji mnogo različitih vrsta telefona. Konačno, saznajte nude li jamstvo na svoj rad kako biste bili zaštićeni ako nešto pođe po zlu kasnije.

Zašto ga želite popraviti?

Prvo što biste trebali učiniti prije nego što predate svoj telefon na servis je zapitati se zašto ga uopće želite popraviti. Možda se čini jednostavno pitanje, ali kad već ulazite u takav trošak i nadate se da će serviseri vratiti sve njegove funkcionalnosti, razmislite još jednom. Ponekad se potrošiti toliko novca jednostavno ne isplati. Ako novi telefon dobivate putem osiguranja ili na neki drugi način, nemojte gubiti vrijeme i novac na stari.

Napravite sigurnosnu kopiju svog telefona.

Uvijek je dobra ideja napraviti sigurnosnu kopiju telefona prije nego što ga pošaljete na popravak. Izvođenjem sigurnosne kopije imate točnu kopiju svojih podataka pohranjenu na drugom uređaju (ili oblaku), što znači da ako nešto pođe po zlu tijekom ili nakon popravka, nećete izgubiti sve svoje podatke. Možete čak koristiti iCloud za pohranu sigurnosnih kopija i automatski ih sinkronizirati s drugim uređajima—samo idite u Postavke > iCloud > Sigurnosna kopija, zatim uključite iCloud sigurnosno kopiranje i pustite da radi svoje dok vi sjedite i uživate u miru.

Similar Posts