Ženski satovi s metalnim remenom

Ženski satovi s metalnim remenom nešto su lakši za održavanje nego satovi s drugim vrstama remenja. Ne nosite li sat u prljavim uvjetima ili ga uranjate u slanu vodu povremeno poliranje bit će sasvim dovoljno kako bi vaš sat zadržao sjaj i ljepotu. Predstavljamo vam naš izvor ženskih satova s metalnom narukvicom. Prekrasni ženski sat dolazi do vas s 24 mjeseca garancije. Remen izrađen od nehrđajućeg čelika kombinaciji srebrne i zlatne boje daje mu elegantni luksuzan izgled.

ŽENSKI SAT S REMENOM OD NEHRĐAJUĆEG ČELIKA GUESS ZEUS
2.959,00 kn

GUESS sat zlatne boje, od nehrđajućeg čelika te multifunkcionalan,sadrži 24-satno vrijeme, dane u tjednu i datum. Uz ovaj model ćete se morat naviknuti na pitanje gdje ste ga nabavili jer je definitivno uočljiv.


CERRUTI 1881 GARDENA
3.199,00 kn

Cerruti 1881 je pariška modna kuća koju je osnovao talijanski stilist i modni producent Nino Cerruti, robna marka nudi niz elegantnih satova izrađenih od visokokvalitetnih materijala čiji je cilj izraziti profinjenost, modernost i luksuz.


ŽENSKI SAT S REMENOM OD NEHRĐAJUČEG FURLA MULTIFUNCTION
2.019,00 kn

Furla ženski analogni sat s crnim kučištem dolazi sa 24 mjeseca garancije.


ROSEFIELD THE MERCER White Gold
819,00 kn

U Mercer kolekciji su satovi s mesh narukvicama od nehrđajućeg čelika, kako bi se postigao izvrsni izgled koji pristaje modernoj četvrti, po kojoj su satovi dobili naziv.

Similar Posts