Najbolji ženski satovi do 500 kn

Pronjuškali smo po najvećoj hrvatskoj online trgovini satova i za vas pronašli 5 najboljih ženskih satova ispod 500 kuna.


SWATCH FAIRY FROSTY
489,00 kn

Swatch Fairy Frosty LL123 nevjerojatno je zanimljiv ženski sat iz kolekcije Originals. Materijal kućišta je plastika smola, a plavi brojčanik daje satu jedinstven izgled.

Ovaj model ima vodonepropusnost od 30 metara – može se nositi u scenarijima gdje je vjerojatno da će prskati, ali ne i uronjen u vodu.

Može se nositi za vrijeme pranja ruku i bit će u redu i na kiši. Sat se isporučuje s originalnom kutijom i jamstvom proizvođača.


CASIO VINTAGE
449,00 kn

Casio Vintage  nevjerojatan je trendovski ženski sat iz kolekcije Collection.

Kućište je izrađeno od plastike/smole, a brojčanik je u sivoj boji. Značajke sata uključuju (među ostalim) alarm. Ovaj sat je tržišno otporan na vodu.

To znači da može podnijeti lagano prskanje i kišu, ali se NE smije uranjati u vodu. Dostavljamo ga s originalnom kutijom i jamstvom proizvođača.


TIMEX MILANO
449,50 kn

Timex TW2T90500 lijep je i privlačan ženski sat. Materijal kućišta je nehrđajući čelik, dok je brojčanik crne boje.

Dostavljamo ga s originalnom kutijom i jamstvom proizvođača.


SWATCH CONFETTINI BLU
489,00 kn

Ovaj Swatch nevjerojatno je zanimljiv ženski sat iz kolekcije Originals. Materijal kućišta je plastika/smola, a plavi brojčanik daje satu jedinstven izgled.

Ovaj sat je tržišno otporan na vodu. To znači da može podnijeti lagano prskanje i kišu, ali se NE smije uranjati u vodu. Dostavljamo ga s originalnom kutijom i jamstvom proizvođača.


ROSEFIELD BOXY
491,40 kn

Rosefield sat iz Boxy kolekcije u bakrenoj boji ističe se bijelom podlogom na kvadratnom kućištu.

Ovaj sat je idealan za sve dnevne i večernje prilike.

Similar Posts