iznajmljivanje najam limuzina

Kako unajmiti limuzinu za vjenčanje?

Najam limuzine za vaše vjenčanje može biti nezaboravno i jedinstveno iskustvo, pogotovo ako na svoju svečanost putujete automobilom koji ste gledali u filmovima i mašatali kako ćete se jednog dana voziti u njemu na svoj najvažniji dan. Međutim, postoje neke važne stvari koje morate imati na umu kada birate tvrtku s kojom ćete surađivati, od njihovog osiguranja i sigurnosti do toga nude li neke posebne pogodnosti. Evo nekoliko savjeta o tome kako unajmiti limuzinu za svoje vjenčanje.

Na što obratiti pozornost kod najma?

Kada unajmljujete limuzinu, evo nekih stvari na koje biste trebali obratiti pozornost prije nego što doneste odluku u najmu limonize:

  • Usporedite cijene usluga i raspitajte se o naknadama.
  • Nemojte automatski rezervirati kod prve osobe koja ponudi svoju uslugu.
  • Pogledajte recenzije i izjave prošlih kupaca.
  • Pitajte imaju li osiguranje od odgovornosti
  • Saznajte koliko je mjesta u limizini i o kojoj vrsti vozila se radi.
  • Dolazi li limuzina s besplatnim šampanjcem i drugim pićima?
  • Smije li se pušiti u vozilu?
  • Koje je prosječno vrijeme čekanja
  • Mogu li prilagoditi vlastitu limuzinu ili odabrati s unaprijed postavljenog popisa opcija?
  • Postoji li dodatna naknada za gorivo ili napojnice (ili oboje)?

Trikovi zanata

Danas je sve više web stranica specijaliziranih za najam limuzina, a možete ih unajmiti već za pola dana. Ovo je savršeno ako želite ići na dan vjenčanja bez muke s pronalaženjem parkinga u centru grada ili ako se vjenčate na sjeveru države i samo trebate nešto što će dovesti vaše goste sa crkvenih stepenica niz cestu. Imajte na umu da ne dopuštaju sve tvrtke preuzimanje (a još manje parkiranje) u hotelima, stoga imajte to na umu kada planirate plan putovanja za dan vjenčanja.

Imajte na umu da mnoga vozila ne mogu primiti invalidska kolica, stoga svakako pripremite alternativni plan ako nekome zatreba. Naposljetku, svakako uzmite u obzir sve cestarine ili mostove koje će vozilo morati prijeći na putu jer ako se naplaćuju prema prijeđenoj udaljenosti, s vremenom biste mogli imati popriličan trošak.

Party bus ili limuzina?

Ako razmišljate o iznajmljivanju limuzine, imate sreće. Ne morate biti Donald Trump ili Beyonce! Party bus mogu unajmiti svi koji se vjenčaju ili imaju neki drugi poseban događaj. To je samo jedan od načina na koji mladenka i mladoženja mogu pokazati svojim gostima koliko im je stalo do njih i koliko ih cijene. Cijene padaju kako se broj sati produljuje.

Dostupni su i različiti paketi, tako da za svakoga ima ponešto. Na primjer, ako vam proračun ne dopušta unajmiti cijelu limuzinu, ali želite svojim prijateljima i obitelji prirediti dobar provod, razmislite o najmu nego klasičnog oldtimer auta.

Razmislite i o ovim detaljima

Saznajte kako se iznajmljuje limuzina. Koje su vrste vozila dostupne, tko bi trebao biti zadužen za njihovu rezervaciju i kako to uskladiti s vašim proračunom. Razmislite želite li ili ne želite dodati usluge poput cateringa, cvijeća i dekoracije limuzine. Razgovarajte s tvrtkom za iznajmljivanje unaprijed o svim ovim aspektima kako biste znali što možete očekivati ​​kada dođe dan vjenčanja. Ako vam se ovo čini prekompliciranim, postoje tvrtke koje su specijalizirane za organizaciju vjenčanja.

Ove tvrtke mogu se nositi sa svime, od pronalaska pravog vozila do služenja kao koordinatora tijekom događaja. A ako tražite određene boje, veličine ili tipove automobila, neke će tvrtke prilagoditi vozila samo za potrebe vašeg vjenčanja.

Naslovna fotografija: limuzine.hr

Similar Posts